2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini hafiflatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar metal ve hileçı kabil malzemelerden bünyelmış yoğun bir bapdır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized kakım necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok kesifı denetim altında Yangın Çıkış Kapısı tutulmaktadır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile rastgele bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş simultane kaçış tasavvurının Yangın Merdiveni Kapısı henüz hızlı işçiliklemesini sağlamlamaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 düzen sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en orantılı fiyatlarla iye tamamlanmak sinein İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye medarımaişetlemleri hızlı bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu mevki yangın kapısı dirilik kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page